Juniorsäljare sökes!

Skriven av Karolina Donnerot 2018-02-16 15:30

ansokansaljareliggande.jpg

Vi befinner oss i en framtidsbransch där våra lösningar möter morgondagens problem

På MicroData har vi kreativitet och gemenskap som fokus och jobbar därför gärna tillsammans. Genom nära samarbete med både medarbetare och uppdragsgivare utlovar vi ett omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas samtidigt som du har kul på jobbet. Om du är framåt och gillar sociala kontakter kommer du att trivas hos oss. 

Vilka är MicroData?
MicroData är ett IT-bolag som säljer, utvecklar och levererar tjänster inom arkiv- och informationsförvaltning. Våra egenutvecklade tjänster effektiviserar våra kunders verksamheter. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda helhetslösningar för informationsflödet. Detta gör vi tillsammans med marknadsledande strategiska samarbetspartners inom olika områden.

samtyck.se
Vi har utvecklat en tjänst för samtyckeshantering för att hjälpa företag och organisationer att följa kraven i dataskyddsförordningen (GDPR). Vår tjänst samtyck.se är en helhetslösning för insamling och hantering av samtycken.  

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av att sälja digitala tjänster. Du gillar teknik, är målinriktad och har lätt för att lära och anpassa dig i olika situationer. Du är social och orädd för att ta kontakt med andra. Har lätt för dig att både skapa och utveckla relationer. Du gillar struktur och är organiserad i din yrkesroll. 

Dina erfarenheter:
Minst gymnasieutbildning eller motsvarande

Minst 1 års erfarenhet av telefonförsäljning eller motsvarande
Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift
Bekväm med tekniska termer 

Dina meriterande erfarenheter:
Säljarbete (B2B)

Vana att arbeta strukturerat och drivande i ditt säljarbete
Körkort 

Dina arbetsuppgifter på MicroData
I din roll som säljare för tjänsten samtyck.se kommer du att delta i säljprocessen genom att till en början ringa suspects som deltagit vid våra evenemang. I samtalen kommer du identifiera företag och organisationers behov av samtyckeshantering. På sikt kommer du utvecklas i rollen och få mer ansvar. Du kommer att få intern utbildning i vår tjänst samtyck.se och bli coachad i säljarbetet. Resor är en del av tjänsten då vi bearbetar hela Sverige med Örebro och Stockholm som bas. 

Övrig information:
Plats: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan:
Skicka oss ditt CV och personligt brev till ansokan@microdata.nu
Sista ansökningsdag är 3 april 2018

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan godkänner och samtycker du till att dina uppgifter registreras och behandlas för rekrytering av personal för MicroData Skandinavien AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer inom MicroData Skandinavien AB i enlighet med Personuppgiftslagen (SFS 1998:204).

Har du några frågor om MicroData eller tjänsten? 
Kontakta Karolina Donnerot via e-post: karolina.donnerot@microdata.nu eller telefon: 073 317 21 61

 

 

Ämnen: Personalavdelning, microdata, Personal, sälj, teknik